Sam svoj majstor > Tuning

Potrošnja goriva

(1/6) > >>

herostrat:
Friends, Romans, Daciamen...

moram priznati da sam, nakon početne kilometraže sa svojim (svojom?) Stepwayom osjetio stanovitu jezu zbog možebitne velike potrošnje goriva. Tako mi se barem "na prvu" učinilo. Ipak, milo (Hrnić) mi je izvijestiti Vas da je moja bojazan bila neopravdana.
Dakle, nakon apotekarskog vaganja potrošnje, utvrđeno je da moj (moja?) Stepway troši 7.6 l/100km s čime sam, iskreno priznajem, sasvim zadovoljan.

Placet!

Boris:

--- Quote from: herostrat on September 27, 2010, 11:21:18 AM ---Friends, Romans, Daciamen...

moram priznati da sam, nakon početne kilometraže sa svojim (svojom?) Stepwayom osjetio stanovitu jezu zbog možebitne velike potrošnje goriva. Tako mi se barem "na prvu" učinilo. Ipak, milo (Hrnić) mi je izvijestiti Vas da je moja bojazan bila neopravdana.
Dakle, nakon apotekarskog vaganja potrošnje, utvrđeno je da moj (moja?) Stepway troši 7.6 l/100km s čime sam, iskreno priznajem, sasvim zadovoljan.

Placet!

--- End quote ---

Koji motor imaš u autu?

DarioGTI:
Ima 1.6 8v motor.

Najpouzdanija metoda mjerenja potrosnje goriva je - sistem tenkiranja do vrha na benz. postaji, prelazak 100km u zeljenom rezimu (grad, otvoreno, kominirano) i ponovno tenkiranje do vrha.
 :a025:

trx:
Zašto ja imam osjećaj da trošim oko 10 l?
A da malo podignem nogu sa papučice gasa? :cekicem:
ipak hvala na informaciji :too:

Vanja:

--- Quote from: trx on September 28, 2010, 07:29:05 PM ---Zašto ja imam osjećaj da trošim oko 10 l?
A da malo podignem nogu sa papučice gasa? :cekicem:
ipak hvala na informaciji :too:

--- End quote ---

to je taj motor,voli da pije  :a025:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version