Danas si nešto gruntam što bih volio imati u Sanderu a sad nemam i sjetio se jedne stvari. Naime na starom autu imam pretinac za naočale na mjestu one ručke na krovu iznad vozačkog sjedala. I to mi fali na Sanderu. E sad i na bivšoj Cordobi to nije bilo u opremi nego sam u biti zamjenio ručku za pretinac koji inaće ide na Audija (Uklapala se i bojom i svim). Naravno taj od audija ne paše na rupe u Daciji pa ništa od njegovog preseljenja.
No kako u obitelji imamo još jednu Lagunu karavan, koja ima takav pretinac na tom istom mjestu, pala mi je ideja da bi se to dalo naknadno ubaciti i da bi po nekoj logici pasalo sa Renaulta.
Dakle kako sam gledao ispod poklopaca gdje bi trebale biti ručke iznad vozačkog mjesta postoje naravno rupe za naknadnu ugradnju ručke, ali bez tipli. Pretpostavljam da se tiple dadu kupiti naknadno u ovlaštenom i sl. Sad me to kopka a nisam doma da izmjerim razmak rupa na laguni i vidim dali bi bili kompatibilni. Pa ako je netko slićno radio, bio bih zahvalan na idejama.