Author Topic: OFF-topic price uz kavu...  (Read 1499982 times)

Offline logan

• fosil
  • Global Moderator
  • Forumaš sa iskustvom
  • Logan 1,6 Laureate 2005.
Re: OFF-topic price uz kavu...
« Reply #9870 on: January 07, 2022, 11:02:38 AM »
Većina članova se zasitila foruma jer su forume zamijenile društvene mreže sa raznim grupama koje su ljudima primamljivije od foruma. I sam sam član više takvih grupa i o njima dobijam notifikacje na mobitel pa aktualnije doznajem novosti. Unatoč činjenici da društvne mreže ne mogu nadomjesiti kvalitetu foruma jer su na forumi tematski koncipirani pa na njima trajno ostaju sve obrađene teme koje su tako lakše dostupne korisnicima, ipak forumi posustaju pa je takav slučaj i s ovim  :(
www.renault-klub.hr
www.du-moto.com

Offline Vanja

• Predsjednik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
  • Duster 2 Prestige 4x2 110
    • www.DaciaKlub.hr
« Reply #9871 on: March 11, 2022, 11:04:18 AM »
Slazem se s loganom, danas su forumi izasli iz mode. Bez obzira sto im je koncept daleko bolji od facebook grupa i slicnih gluposti. Smisao foruma je imati preglednu bazu podataka/tema i da se novi i postojeci korisnici lakse znaju snaci kad ih zanima odredjena stvar.

Doduse, ima jos jedan faktor zasto bas nas forum ima nisku posjecenost i aktivnost. Iz mog iskustva sa VW i AlfaRomeo forumima, uglavnom sam bio aktivan u perodima kad imam neki kvar ili problem na autu. S obzirom da na Sanderu u 12 godina i 4 godine na Dusteru nisam imao nista pokvareno sto bi morao traziti online , mozda je upravo to jedan od glavnih razloga zasto je nas forum miran.

Moram reci da ipak ocekujem da ce kroz vrijeme forum odrzati svoju korisnost. S obzirom da je Dacia sve vise i vise, a potencijalni problemi zbog jednostavne tehnike ce ostati u domeni DIY popravaka , ocekujem da ce kroz godine grupa korisnika foruma ipak rasti .

Offline žac

• Dacia Rally vozac
  • Logan 1.4 MPI 2007. i Yugo 55 IN 2006.
« Reply #9872 on: April 21, 2022, 05:30:36 PM »
Cao drustvo!!!  :luxhello:
Hvala Vanja!!!  :too:

Offline žac

• Dacia Rally vozac
  • Logan 1.4 MPI 2007. i Yugo 55 IN 2006.
« Reply #9873 on: May 10, 2022, 09:39:25 PM »
Pozdrav drustvo. Bio sam na odmoru od 1.maja do juce. naradio sam se na vikendici, odradio pola fasade na kuci.
Radan odmor ali se isplatilo, zadovoljan sam se vratio u Beograd...  :kava:

Offline Andjelko

• Tajnik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
  • Dacia Sandero Laureate 1.4+LPG
« Reply #9874 on: December 24, 2022, 11:15:41 PM »
Svim forumašima i gostima koji slave današnji dan želim sretan i blagoslovljen Božić.