Pozdrav ekipa. hihi, opet. hihi. niko nemoze doc do rijeci od mene. hehe
Ovako, nedavno se vozim prema bugarskoj i tako razmisljam, prisjecam se rijeci kolege kamondzije koji mi je bacio bubu u uvce da stavim kamionsku radio stanicu u auto, buduci da cu poceti u njemu i spavati (vec spavam), ali ono doslovno hehe.. druga kuca...
naime, on je freak za radio amaterstvo, i kuci, ali i u kamionu, nema sta nema , brdo raznih uredjaja, mega antena, prijenika i slicno, i tako smo pricali, i kao sto rekoh natukne on emni da stavim cb.jku u kola...
puno puta su mi kamindzije spasili dzep blicajuci od radara i slicno, ali i ja njima..
kolega je non stop u kamionu i saltaju se preko cb-ja i kaze posto ja volim da brbljam, da si stavim to cudo u autic i eto zanimacije, uvjek cu znati di sta se nalazi, ko sa cijom zenom spava, di ima dobro da se jede i pije, a po povoljnim cjenama.... i tako mnogo korisnih informacija...
nova cb-jka dodje oko 400 kn, i ne treba mi dozvola, valjda do 10 w, nisam jos detaljno sa njjim o tome razgovarao, ali evo da i to podjelim savama.. sta vi o tome mislite, vasa stajalista i slicno :))))))))
pozdrav
dzonika