Author Topic: Pitanja  (Read 4460 times)

Offline Logy

• Dacia profi vozac
  • Logan MCV Dizel 85 KS Blackline
Pitanja
« on: September 20, 2010, 03:38:22 PM »
Sori na glupom imenu teme, nisam se mogao sjetiti ničeg boljeg :)

Moja pitanja su glede početne stranice (ne foruma).

Čemu služi login forma u ljevom djelu stranice, čini mi se da mi tamo ne prolazi šifra i username s foruma?
Čini mi se da stranica ima nekako malo informacija. Shvačam da je forum glavni dio, ali bojim se da bi Početna stranica (http://www.daciaclubcroatia.com/) mogla otjerati moguće posjetitelje, jer ljudi dok doguglaju do stranice, obično već saznaju sve što na njoj piše iz drugih izvora i onda kada vide da ima svega par članaka možda odluče ni ne pogledati forum. Govorim iz vlastitog iskustva jer ja sam skoro odustao, a onda sam se sjetio da je stranica tek pokrenuta i da teško može i imati više sadržaja u tih par dana što postoji. Samo koliko se ljudi toga sjeti?
Možda bi mogli na naslovnu stranicu staviti popis ovlaštenih i/ili ostalih servisa za Daciju po županijama/gradovima i koje su akcije trenutno u njima, više  članaka vezanih uz Daciju (proizveden n-ti automobil, link i kratki opis na testove raznih modela, podatke o prodaji, intervju s nekim korisnikom :) i tako ). Mislim da bi od te početne stranice trebalo napraviti nešto što će korisnike privući i zadržati (znači da ima puno informacija i da se redovito obnavljaju). Možda bi trebalo staviti info o nagradnoj igri kao glavnu vjest na naslovnoj stranici. Eto to je samo par dobronamjernih prijedloga o kojima bi se moglo razmisliti :). NHF & pozdrav!

Offline Logy

• Dacia profi vozac
Odg: Pitanja
« Reply #1 on: September 20, 2010, 04:18:34 PM »
Malo sam detaljnije pogledao stranicu i vidim da su neke stvari koje sam naveo već implementirane. Također ovo o cjenama goriva je jako dobra stvar, samo bi bilo dobro da se ne pojavljuje 2 puta :) . Uglavnom bilo bi dobro što prije srediti tu glavnu stranicu da bude tip-top budući da je to prva stvar koja se vidi kada netko novi nabasa na stranice (a prvi dojam je najbitiniji).

Offline Vanja

• Predsjednik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
  • Duster 2 Prestige 4x2 110
    • www.DaciaKlub.hr
« Reply #2 on: September 20, 2010, 07:16:20 PM »
kolega,primljeno na znanje,drago mi je da si si uzeo vremena pa napisao koju riječ o tome.

onaj login na početnoj strani je Login za Admine,tj za one  koji moderiraju početnu stranicu i njen sadržaj(u biti samo za mene  :doh1: )

Nisam imao vremena ranije srediti stvari jer sam bio u stisci s fakultetom ovih zadnjih mjesec dana,al hvala Bogu,danas sam položio godinu,tak da ću se u narednih par dana maximalno posvetiti uređenju početne stranice,i sadržaja

i usput,ovo je najava da će stranice možda biti OFFLINE na nekih 24 sata u periodu kad budem sve popravljao i radio na tome

LP  :too:

Offline Logy

• Dacia profi vozac
« Reply #3 on: September 20, 2010, 07:45:17 PM »

Nisam imao vremena ranije srediti stvari jer sam bio u stisci s fakultetom ovih zadnjih mjesec dana,al hvala Bogu,danas sam položio godinu,tak da ću se u narednih par dana maximalno posvetiti uređenju početne stranice,i sadržaja

Čestitam! Jel se može znati koji faks i koja godina?

Offline Vanja

• Predsjednik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
  • Duster 2 Prestige 4x2 110
    • www.DaciaKlub.hr
« Reply #4 on: September 21, 2010, 11:21:20 AM »

Čestitam! Jel se može znati koji faks i koja godina?

Metalurški faultet - Metalurgija ,1. Godina,samo ja i još jedan kolega dali godinu  :a049: :a049: :a049:

Offline DarioGTI

• Global Moderator
  • Forumaš sa iskustvom
  • '00 BMW E46 320Ci
« Reply #5 on: September 21, 2010, 11:31:41 AM »
cestitam!  :a055: :oklaski: :oklaski:
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (sold)
'07 Logan MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (sold)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (sold)
A tu su još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 220.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 55.000km and counting (HR)