Sori na glupom imenu teme, nisam se mogao sjetiti ničeg boljeg :)
Moja pitanja su glede početne stranice (ne foruma).
Čemu služi login forma u ljevom djelu stranice, čini mi se da mi tamo ne prolazi šifra i username s foruma?
Čini mi se da stranica ima nekako malo informacija. Shvačam da je forum glavni dio, ali bojim se da bi Početna stranica (
http://www.daciaclubcroatia.com/) mogla otjerati moguće posjetitelje, jer ljudi dok doguglaju do stranice, obično već saznaju sve što na njoj piše iz drugih izvora i onda kada vide da ima svega par članaka možda odluče ni ne pogledati forum. Govorim iz vlastitog iskustva jer ja sam skoro odustao, a onda sam se sjetio da je stranica tek pokrenuta i da teško može i imati više sadržaja u tih par dana što postoji. Samo koliko se ljudi toga sjeti?
Možda bi mogli na naslovnu stranicu staviti popis ovlaštenih i/ili ostalih servisa za Daciju po županijama/gradovima i koje su akcije trenutno u njima, više članaka vezanih uz Daciju (proizveden n-ti automobil, link i kratki opis na testove raznih modela, podatke o prodaji, intervju s nekim korisnikom :) i tako ). Mislim da bi od te početne stranice trebalo napraviti nešto što će korisnike privući i zadržati (znači da ima puno informacija i da se redovito obnavljaju). Možda bi trebalo staviti info o nagradnoj igri kao glavnu vjest na naslovnoj stranici. Eto to je samo par dobronamjernih prijedloga o kojima bi se moglo razmisliti :). NHF & pozdrav!