4. sarajevski susretDejčići, 27. i 28.10.2012. godineUčesnici druženja su se okupili na dogovorenom mjestu odakle su se u koloni prebacili do Ilidže (Termalna Rivijera), gdje je Renault BiH organizirao osvježenje i obroke, te su svi imali priliku pogledati i isprobati vozila: Dacia Lodgy, Renault Fluence i Renault Twingo. Druženje na ovoj lokaciji je potrajalo nešto duže od planiranog, nakon čega se ponovo formirala kolona vozila koja se uputila u Dejčiće.
U toku vožnje počela je padati kiša, ali su svi sigurno stigli do krajnjeg odredišta gdje se odmah pristupilo raspakiranju „logistike“ i paljenju roštilja (koje je istina potrajalo nešto duže zbog loših vremenskih uvjeta, tj. vjetra).
Moj izvještaj može „dobaciti“ do kratko iza 18h kada sam morao napustiti druženje (zbog određene problematike nisam niti bio u skladu sa svojim „nickom“), ali će vam slike sa druženja koje možete naći na Renault-klub.ba forumu pokazati kakva je atmosfera vladala, posebno nakon određene količine alkoholnih napitaka:
http://renault-klub.ba/forum/viewtopic.php?f=13&t=5541&start=90Moj Stepway je bio jedina Dacia na susretu, a koristim priliku da izrazim žaljene jer nije bilo drugih predstavnika DKH. Bilo je predstavnika RKH koje pozdravljam, kao i sve članove Renault Kluba BiH koje sam upoznao tokom susreta. Svakako treba odati priznanje organizatorima na uloženom trudu.