Pozdrav svima!
Evo konačno da sam se uspio prijaviti i ovdje nakon već poduljeg vremena da to moram učiniti.
Ime mi je Anđelko i vjerojatno me neki od Vas poznaju preko firme Lageros (u kojoj sam i dalje).
Vozim Focusa Mk1 (ok ok, znam, nije Dacia, ali svakako moram spomenuti da sam jedan period svog života vozio katricu

što je stariji brat ekiih današnjih Dacia modela), s 1.4 16V 75KS Zetec motorom Second Edition iz 2001 godine.
Prije nekoliko dana sam okrenuo 278tkm na njemu.
A inače sam iz Samobora, radim u Zagrebu i ukratko je to to

Druga bitna stvar zašto sam još ovdje, a to je da Vama forumašima ponudim popuste na auto dijelove (uglavnom mehanike, iako se može rješavati ponešto i ostalih stvari),
a trenutno sam "pokrenuo" nešto novoga i vezano je isključivo samo uvozom robe, te zbog toga i takvog načina rada se daju veći popusti od uobičajenih, kao i pregled najpovoljnijih, a svakako kvalitetnih dijelova renomiranih proizvođača, ali i onih jeftinijh.
Ukoliko ima i postoji mogućnost, možemo onda napraviti suradnju i partnerski odnos u kojem će svi biti zadovoljni odnosno, da imate jedno mjesto na koje možete uvijek poslati upit(e) za Vaše metalne ljubimce ili kako bih ja rekao: "Svoje probleme prebacite na nas, a mi ćemo ih svakako pokušati rješiti/nabaviti dok Vi slobodno možete raditi nešto drugo i ne zamarati se potražnjom istih i tako gubiti svoje vrijeme i novac!"
Eto, za sada toliko i nadam se da se vidimo na topicu koji bih i ovdje volio otvoriti (naravno tamo gdje to budu rekli admini, no to ćemo se vjerojatno izdogvarati preko PMa), kao što sam to učinio i na ostalim forumima.
Lijep pozdrav svima, a onda ćemo opširnije ako dobijem neku dozvolu gdje se mogu "smjestiti"