Ja moram priznati da ne vidim razloga tolike frke oko metlica. Tvorničke jednostavno ne valjaju i staviš nove. Ja sam uzeo neke obične od 29 kuna par, 51 cm i ne stružu i ne cvile. Brišu baš za 29 kuna, znači nije bog zna što, ali su barem tihe.
Kako vam se ponašaju metlice brisača ne tmp ispod i oko nule? U nedjelju sam išao u OS i bilo je -2. Kada sam uključio metlice brisale su selektivno. Dio obrišu, a dio kao da pređu preko toga i ne obrišu. Onda sam ih pritisnio rukom prema staklu i dalje su bile u redu. Zanima me da li se i vama ovo dogodilo. BTW, imam originalne metlice brisača.
Quote from: DUSTER2010 on December 28, 2010, 08:13:50 AMKako vam se ponašaju metlice brisača ne tmp ispod i oko nule? U nedjelju sam išao u OS i bilo je -2. Kada sam uključio metlice brisale su selektivno. Dio obrišu, a dio kao da pređu preko toga i ne obrišu. Onda sam ih pritisnio rukom prema staklu i dalje su bile u redu. Zanima me da li se i vama ovo dogodilo. BTW, imam originalne metlice brisača.nekužim,misliš smrzle su se ? lupiš s njima 2-3 puta po šajbi i ko nove