Nadam se da će naš susret biti primjer drugima da poznanstva s foruma pretvore u stvarna prijateljstva.
Često puta o osbama iz virtualnog svijeta kroz aktivnosti na forumima i sličnim vidovima komunikacije steknemo dojam da ih poznajemo. Ja sam već desetak godina aktivan na brojim forumima i društvenim mrežama putem kojih sam stekao brojna poznanstva i prijateljstva. Ovo nije prvi primjer fizičkog susreta s nekim koga do tada znam samo po nicku na forumu.
Ne smatram moj postupak ničim posebnim i vrijednim tolikog divljenja. Poželio sam upoznati našeg vrlog kolegu Highlandera i taj put u Crnu Goru je ispunio pa čak i nadmašio moja očekivanja.
Moj savjet svima je da je život prekratak da bismo ga protratili sa ljudima koji ne zaslužuju naše vrijeme i pažnju. Družite se i iskoristite svaki momenat da budete s ljudima s kojima dijelite mišljenja, svjetonazore i pozitivnu energiju.
Često puta za to treba samo malo volje, vremena i novca a zadovoljstvo bude neprocjenjivo.
Uostalom, to bi trebao biti i jedan od glavnih ciljeva ovog i sličnih foruma.
Kuda god se krećem, trudim se naći vremena za susrete i isto očekujem od vas. Bit ću jako razočaran ako saznam da je netko prolazio dubrovačkim krajem a da se mi se nije javio.