Pa, da. Otkada je postao
Predsjednik bratskog foruma, ovaj naš
logan je prestao da se druži sa nama običnim smrtnicima !

Dragi druže logan, ja sam mislio da ćeš i ti biti juče sa nama na "starom" mjestu, ali OK - razumijem ja to, ni Smiley, ni ja nismo
Predsjednici ničega, pa da te ne vide sa nama, ...

Šalu na stranu. Već pomalo i sumnjam u to, koliko je dobra ideja da se sastajemo i "uživo".
Sa
Ropeejem sam se vidio dva puta - prvi put je tih par sati proletjelo nevjerovatnom brzinom, a drugi put i da ne spominjem.

Sa
loganom, ista priča. Ne uspijemo otvoriti ni par tema za razgovor, a već se smrkava.

Nadao sam se da će sa
Smileyem biti bar malo drugačije . Ni govora, potpuno sve isto.
I, koliko sam bio oduševljen činjenicom što vas srećem, toliko sam kasnije bio neraspoložen što svaki od tih susreta traje zaista prekratko ...
Oduševljava me spoznaja, koliko se, zapravo, razlikujemo, a, opet, koliko toga dijelimo i razmišljamo na skoro identične načine ...
I, sada, kada malo bolje razmislim, ipak je prevaga na pozitivnu stranu susreta, jer šta god da se desi, uvijek ćemo se sjećati da smo se barem jednom sreli uživo i da nismo nizovi jedinica i nula, nego živa bića, kulturni i dobri ljudi ...
I, šta da kažem, dragi moj druže Smiley. Nije mi drago, ja sam počašćen činjenicom da sam sjedio sa tobom za istim stolom. Nisam bio dobar domaćin - dobar domaćin ne dolazi praznih ruku, dobar domaćin se sjeti na vrijeme rodjendana i sličnih stvari, ali znam da si mi oprostio te moje propuste. Zaista sam uživao u našem razgovoru, samo da je bilo više vremena, ali biće i to.