Pozdravljam sve članove kluba.
Moje ime je Mario. Nisam još vlasnik Dacia vozila ali namjeravam postati u idućih godinu dana. Trenutno me jako zanima Dacia Logan 1.5 dCi 75. Razmišljao sam o Life verziji ali u paketu opreme nema sjedalo podesivo po visini. Tako da će u opciju doći jedino verzija s Laureat opremom. MCV me ne zanima. Zašto Dacia Logan? Potreba za automobilom koji će me odvesti od točke A do točke B. Prtljažnik od 510 litara. Jeftiniji od cjenovno najbliže konkurencije korejskih vozila s osnovnom opremom. Nema puno elektronike ali nudi osnovno i malo više u opremi. Kvaliteta izrade i ugrađeni materijali ne mogu biti gori niti bolji od trenutnog automobila koji vozim Hyundai Getz 1.4 16V iz 2008 s full opremom tada koja je išla(klima, alarm, centralno, abs, sve u boji...) Tako da u konačnici (iako su to dva neusporediva vozila) s Dacia Logan bi bio pozitivan pomak. Jedino me zanima taj dizelski motor 1.5 dCi (potrošnja i živahnost). I naravno, zašto na cesti nema Logana 2015/16? Ceste su pune Sandera, Logan MCV-a, Dustera i Stepwaya?