Zadovljstvo sudionika mi je dodatni poticaj za sljedeće susrete.
Kad sam prije desetak godina organizirao prvi DU meeting nisamni znao u što se upuštam a kad sam to shvatio jedva sam čekao da to prođe i pomislio što je meni ovo trebalo!? Sada i nikad više.
Međutim kad je sve prošlo dobro, to me je ohrabrilo da opet pokušamo. Više puta mi je padalo na pamet da je to zadnji put kako to organiziram i da nema te sile koja će me ponovno natjerati.
Najteže mi uvijek pada otkazivanje zadnjih dana pred susret kad već imam sve isplanirano a to mi se masovno događa svaki put pa čak i ovaj protekli

Puno veći problem mi predstavlja kad ne dođe 5 prijavljenih nego da mi dođe 10 na koje nisam računao.
Ne vjerujem da svi koji otkažu imaju dovoljno opravdan razlog za nedolazak. Da znaju koliko truda, brige, vremena, vlastitog obraza, pa čak i novca treba uložiti da bi se nekoga ugostilo, dobro bi razmislili prije nego umjesto potvrde dolaska nonšalantno napišu "ovaj put bez mene"ili čak uopće ne jave da neće doći.

Srećom nisam imao takve slučajeve sa ovog foruma a iskreno se nadam da će i u budućnosti članovi DKH redovito gostovati na DU meetinzima. Članovi DKH će uvijek biti ravnopravni s onima iz RKH što ste nadam se i do sada primjetili makar za to morao napraviti alku u obliku Dacia loga