Skidanje plastike:
Youtube LinkSlijedio sam te upute i polako sam radio na kraju sam skinuo plastiku super lagano iako sam radio pod baterijom.
GPS antenu sam stavio iznad retrovizora, a žicu sam uvukao pod tapacirung iznad, bočni kod vrata i onda samo ispod provukao.
2X USB kabel sam izvukao sa suvozačeve trane, ali sam ga ostavio da se ne vidi. Tu budem ubacio USB stick i stražnju kameru.
Spajanje kabela je išlo super lagano iako ne postoje upute kako i što. Svaki utor kabela na radiju je različite veličine tako da ne možeš pogriješiti. Nisam koristio direkt kabel nego CAN bus decoder i morao sam spojiti smeđu žicu koja je razdvojena da bi radile kontrole kod volana. Inače na nekim autima treba smeđa žica biti odvojena jer im neće pamtiti postavke na radiju.
Paljenje se odvija SUPER BRZO! Okrenem kontakt i dok se pogase lampice radio već radi što je manje od 5 sekundi.
Jedini problem koji sam naišao je što je gornji dio radija malo uvučen naspram donjeg, ali to ću riješiti tako da ću staviti dvije podloške sa svake strane da se izravna sa pločom. Već sam uzeo podloške i to budem sad za vikend riješio.
Ok Google radi super, navigacija utiša glazbu kad treba nešto reći, a cijelo sučelje je jako brzo i fluidno.