Pozdrav svima,
Imam pitanje u vezi Dacia Sandero 2 2020. godina. Motor 1.0 100 ks benzin-plin.
Prije tri dana došao sam ujutro normalno na posao (bilo je dosta hladno jutro -7 °C ali normalno sam upalio i prebacio se s benzina na plin nakon nekog vremena) i ugasio auto. Kad sam išao kući popodne upalim normalno ali kad ono....beep-beep-beep-beep......zvučni isprekidani neprekidni signal koji ne prestaje...gledam na kontrolnu tablu, ništa ne pokazuje. Izađem van iz auta (ne znam o čemu se radi otkud, šta, gdje...) i gledam...sve u redu. Vratim se u auto i pogledam uz mjenjač je tipkalo mali gumbić za prebacivanje s plina na benzin i lijeva lampica (koja je inače zelena kad se motor prebaci na plin) žmiga u ritmu zvučnog signala beep-beep-beep. Odma mi je to bilo sumnjivo jer sam shvatio da se to prvi put dogodilo i da nešto nije u redu. Prebacim na benzin i onda ne "bipče" ništa, sve ok i vozim se normalno...mislim si možda mi je nestalo plina ili nešto slično ali pogledam i zelena lampica svijetli na zadnjoj točkici, dakle plina ima. Mislim si idem po plin, možda se stvar popravi. Međutim ni nakon punog rezervara plina Sandero i dalje "bipče" i neće na plin. Preostalo mi je voziti se na benzin i dogovoriti servis.
Ljubazno molim ima li netko kakvu ideju ili savjet što bi to moglo biti i što napraviti?
Unaprijed zahvaljujem na svakom dobrodošlom odgovoru....
...
Tomo