Evo i moj izvjestaj

u sustini je ovako bilo - kratko i slatko

Od kuce sam krenuo oko 9:00h, u Pozegu sam stigao u 11:45. Vozio sam lokalnim cestama, normalnom brzinom. U samom centru Pozege sam spazio smedji Duster sa DCC naljepnicom, i odmah mi je instikt rekao da je to auto covjeka kojeg trazim :big: Napravio sam krug po centru Pozege trazeci parking, i na kraju stao na mjesto Dustera, koji se prevezao 20tak metara dalje, i cekao mene da se ukrcam. Tako smo DUSTER2010 i ja krenuli prema auto cesti, usli na postaji Nova Gradiska, te se odvezli do Popovace. U Sisak stizemo oko 12:00h, te parkiramo Duster-a isped jedne Crkve. Zatim smo trazili neku birtiju di mozemo sjesti, nesto popiti i pritom cekati Bleka i Willy-a. Blek stize oko 13:40, a Willy oko 13:50. Sjedimo i malo laprdamo, ko o cemu, mi o Daciama! Kada smo popili sav tekuci asortiman birtije, krenuli smo do obliznje cevabdzinice, te tamo pojeli jako mljac mljac cevape sa puuuuunooo luka! Punog zeludca krecemo prema autima, i svi se parkiramo ispred Crkve, te medjusobno djelimo majce, naljepnice, lovu i slicno... Tada je pala prva zajednica slika ovoga Kluba, te smo svi sretni i veseli. Oko 16:00h smo svratili do Kauflanda, buduci da je tamo DPS imao mini-miting, pa smo upoznali i tamosnju ekipu, malo popricali i oko 16:30 odlazi svako svojoj kuci.
Ja sam kuci stigao u 20:00h, i sada vam pisem ovaj post.