Uleti faca u kafić, sjedne za šank i naruči dupli konjak. Ispije ga na ex i pljune u stranu :
- Pfuj, šta baba vozi.
Naruči on drugi konjak, ispije ga na ex i pljune u stranu :
- Pfuj, šta baba vozi.
Ponovi se to i s trećim konjakom, pa ga upita konobar:
- Pa dobro, šta je tebi?
Kaže ovaj :
- Pa ja sam stopirao, vidim ja ide baba sama u makinji, benđo serije 5 nova, aluminijske široke felge, stane ona meni i sjednem ja do nje.
Raspali baba 150, drži ona gas a mi idemo prema zavoju. Stisne baba jos gaščinu, bembura piči 220 a zavoj za 20 metara.
Pa kažem ja babi: Ako mi preživimo ovaj zavoj, poližem ja tebi onu stvar.

Došla časna sestra kod ginekologa:
Doktore pomozite, iz one moje stvari izlaze svete sličice...
Ma kakve svete sličice, časna sestro...
Jesu, jesu... svete sličice...
No, dobro...pripremite se za pregled pa ćemo vidjet...
I... po pregledu, kaže ginekolog:
Ne brinite sestro, sve je u redu, nisu svete sličice, to su naljepnice sa banana...

Vozi se Mujo fićekom po autoputu i prokuha mu motor. Sav živčan izleti iz auta i počne lupati po njemu, u tom trenutku stane neki tip sa mercedesom i upita: Učemu je problem? a mujo će: Ma prokuvao mi motor!
Frajer: pa mogu te ja odvuči do najbliže radionice!
Može super, ali ako budeš išao više od 80 km/h budem ti blicao da usporiš.-odgovori Mujo.
I tko krenu oni, kad u jednom trenutku proleti pokraj njih BMW sa 250 na sat. Frajer sav lud u mercedesu počne psovati: Ma neće mene valjda neki BMW prestići!
I po gasu za njim, a jadan Mujo iza blica ko lud.
I ganjaju se oni po cesti kad ono policajac snima brzinu: BMW 250, mercedes 250, fićo 250 i padne u nesvjest...
Dotrči mu partner i upita ga: pa jesi dobro? Sta je bilo?
A on će: Nećes vjerovati, mjerim brzinu, a kad ono BMW 250, mercedes 250, i fićo 250 i još im blica da se maknu!!

Kako policajci sade krumpir?
Istresu vreću na livadu, uzmu pendrek u ruke i kažu: Ajmo, razlaz!
Zašto žena policajca cijepa drva po betonu?
Jer je panj otišao raditi.