ja sam prije odlaska nazvao servis i pitao za cijenu,tada mi je lik rekao da prvi servis dođe oko 700 i neku kunu kod štarkelja.Još sam zvao i neke servise u ZG a cijena se kretala oko 600 kn za razliku od Štarkelja ostali nisu mjenjali i filter klime pa je to onda bilo tu negdje što se cijene tiće.I reko ovo je u Gorici ,to mi je pod nosom ne moram čekati 2 sata u birtiji nego idem doma pa se vratim kada bude gotovo.E jbg...kada sam ostavio auto u dvorištu i kada je lik napravio predračun ono mauna braco nije 700 i neku nego 900 i kusur, a baš su me lijepo ponudili kavom,te da me odvezu kući ako treba da neidem pješice ili možda ladne vode iz onog automata što ti sve plombe iz zubi poispadaju kada srkneš prvi cmrk. A meni je samo trebalo malo šečera da dođem sebi kada sam čuo cifru jer sam se dan prije izuo za registraciju.I tako oni meni servisiraše mog đibana naplatiše po mjeri čovjeka i još me za par dana nazove neka teta iz autokuče da me anketira o tome jesam li zadovoljan kvalitetom usluge,ljubaznošču ili imam kakvu primjedbu .Na to rekoh kako sam izuzetno zadovoljan uslugom ali imam primjedbu na onaj automat sa onom jeb... hladnom vodom i na onoga majmuna koji je onaj termostat nafrljio na najhladnije tako da mi je ispala plomba iz zuba pa sam novu platio 200 kuna, pa sada moj buraz,lega braco,dumine izračunaj kolko me koštao prvi servis!?