kolege forumasi ... trebam pomoc kako pristup pametno ovom problemu
znaci logan , boja siva sa efektom , star 4 godine sa produženom garancijom ,kasko osiguran
-bio sam na godišnjem s kojeg sam se upravo vratio,da ne duljim u srijedu sam zadnji put vozio logana (da ga napunim fluidom) i vratio sam se na parking
i kad sam ovaj petak iso oprat stakla i provjerit stanje prije polaska docekalo me je na krovu "kinder surprise"

prvo sam mislio da je galeb ucinio svoje ali na moju veliku zalost nije i stavrno mi nije jasno kako se ovo dogodilo (sumnjam na to da je neki kamen naceo lim pa se vlaga uvukla ispod laka i sunce je napravilo ostatak posla).Pa ostala krasna rupa na krovu nakon što sam skinuo taj "višak" farbe.Pa sad što mi je pametno ucinit
1. otici reklamirat lak u servis (s time da ovo vrlo vjerovatno ne prolazi jer je garancija 2 godine za lak a 6 godina na prodiranje hrđe)
2. prijavit stetu tj.kasko pa da odmah sredim i ostale ogrebotine po loganu od pažljivih vozaca
3. sanirat stetu sa "markerom" i zastit od utjecaja vlage itd. (sacuvat bonus koji imam na kasku)
4. bolji prijedlog .....