Boris - pohvala za temu!
Već imamo jednu takvu temu, pa sam ih spojio

Nego, da odgovorim:
Jutros, točnije noćas (4:30), kada sam kretao na posao (auto mi sada stoji vani, jer mi kombi zauzme cijeli haustor

), moram priznat da me je mraz iznenadio. Iako je bio najavljen na TV, a ja TV baš i ne gledam

Upalio sam auto i grijač zadnjeg stakla, otišao sam do garaže i uzeo strugalicu, te ostrugao led sa stakala. Dok sam očisto led, autić je već prebacio na plin i zadnje staklo se odmrznulo. Iznenadilo me što je ovaj put led bio stvarno tvrd, a možda je i prije bio takav, samo sam zaboravio

Što se tiče grijanja - dok se ne ugrije treba mu dosta, oko 3km bih čak rekao, ali kada jednom počne grijat, napravi se sauna u autu ko dobar dan (ako se baš hoće). Zimi mi jedino nedostaju grijači retrovizora, a i grijana sjedala. Na sjedalima imam neke presvlake Road Runner koje su prilično tople kad ih usporedim sa običnim sjedalom bez presvlaka, pa i to donekle ublažava stvar.
Ljetnu tekućinu za stakla još nisam potrošio, mislim da ima još max 0.5L, zimska tekućina čeka u gepeku. Kupio sam ju prije par dana, nemogu se sjetit cijene. Ide do -25 st C.
Što se tiče potrošnje goriva - prošle zime je bilo uglavnom oko 9L plina.
Ručnu kočnicu ne koristim, auto je uvijek na ravnom, pa i ne razmišljam o korištenju...