Poštovani kolege i kolegice, članovi DKH
Već sam ranije nekima navjestio da u Dubrovniku organizaram veliki RKH meeting.
Dakle, 19. i 20. svibnja 2012. g. se u Dubrovniku odvija RKH susret koji će imati međunarodni karakter jer očekujemo i članove Renault klubova susjednih zemalja.
Program meetinga je sljedeći.
U subotu 19. svibnja 2012. u 15:00 sati okupljanje na dubrovakom mostu a potom sljedi razgledanje grada.
Potom idemo u Vilu rašica gdje će se odvijati ostatak događanja. Tu učesnici imaju osiguran smještaj, spavanje i doručak sljedeći dan po cijeni od 120 kn po osobi te večeru za dan 19. svibnja od 60 kn po osobi.
Program meetringa bi trebao biti bogat zabavom i druženjem, glazbom i zabavnim igrama.
U nedjelju 20. svibnja je nakon ustajanja i doručka u planu odlazak na brdo Srđ iznad Dubrovnika s kojeg se pruža nezaboravan pogled na grad te nakon toga rastanak.
Bez obzira što se radi o Renault meetingu, slobodno se mogu prijaviti i doći i oni koji voze Dacie.
Svi koji su već bili na RKH meetinzima znaju o čemu pričam a meni bi bilo drago da na meeting koji organiziram u svojstvu predsjednika dubrovačke podružnice RKH ( ipak ja vozim Renaulta več 17 godina :DD) dođe još netko tko poput mene vozi i Daciu.
Možda je prekratko za planiranje, vjerojatno sam ovo trebao objaviti ranije ali zbog masu nepoznanica neki od ovih detalja još nisu oglašeni ni na RKH forumu.
Znam da je Dubrovnik svima predaleko, da je kriza, da se nema novaca ali ... ipak ak netko želi i može doći, slobodno nek se oglasi.