Iskreno, u knjizici koju si trebao dobiti sa automobilom bi moralo sve pisati no pitaj ako nesto nije jasno. Putno racunalo koje mi imamo na dosadasnjim modelima je funkcioniralo preko tipke na vrhu desne rucice(od brisaca). Kada je prvi put stisnes prikaz na kontrolnoj ploci prebaci prikaz ukupnih km na one koje si napravio od zadnjeg resetiranja, zatim mislim da ide broj L od zadnjeg resetiranja, prosjecna potrosnja od zadnjeg resetiranja, pa onda cini mi se broj km do ponovnog tankanja, pa broj km od zadnjeg tankanja i prosjecna brzina od zadnjeg resetiranja. Pisem ovako iz glave (pa ako sam nesto zaboravio ili je krivi redoslijed budu me kolege vec ispravile ili ces vidjeti u knjizici) ali uglavnom stiskanjem gumba vrtis u krug ove podatke na ekranu a kratkim pritiskom na tipku na kontrolnoj ploci se odmah vraca na pocetak-ukupnu prijedenu kilometrazu auta. Usput, ako si na "djelomicnim" kilometrima i prdrzis tipku par sekundi onda se izvrsi resetiranje djelomicne kilometraze, isto treba ponoviti i za preostali set podataka-dovoljno da si na prikazu litara i napravis resetiranje da ti resetira sve preostale parametrr koje moze (npr. nakon tenkiranja).