Eto nas nekolicina potegli iz daleka do Broda. Uz nekoliko pauza smo putovali od 4 ujutro do 12:30. Povrh svega je bilo i poprilično čekanje na granici u Slavonskom Brodu ali nije nam žao, toliki put se ipak isplatio. Unatoč prijetnjama brojinih policijskih zasjeda kroz Bosnu, nepreglednih kolona i loših cesta, opet ćemo krenuti na ovakav susret.
Iz Dubrovnika sam imao društvo jednog mladog člana RKH s Cliom kojeg sam i ja tek tog jutra upoznao a u Mostaru sam se pridružio moj dugogodišnji prijatelj Dalibor iz Širokog Brijega s Meganeom koji je najvećim dijelom puta predvodio kolonu.

Već je Dario priložio više fotografija sa susreta pa ću ja samo nadopuniti.
Vrijeme je bilo idealno,posebno ako se sjetimo one paklene vrućine od prije dvije godine kad smo se okupljali na istom mjestu.
Broj sudionika je bio popriličan i usudio bih se reći da ovog puta nije podbacio broj članova DKH vjerojatno bi nas bilo jednako kao i na prošlom susretu.

Nakon okupljanja na središnjem gradskom trgu krtenuli smo u koloni prema planinarskom domu koji je smješten na vrlo visokom brdu od čak 169 metara nadmorske visine :DD

Neki dečki u plavim majicama su pozorno promatrali detaljno restauriranu R-4 iz 1966. koja je od nekih čak dvostruko starija :dancing_geek: Čak i ja sam bio balavo dijete kad je ova četvorka sišla s proizvodne trake.

Ja sam morao igrati dvostruku ulogu pa sam kao tajni agent povremeno otkrivao svoju plavu majicu

Tek su moji bi-xenoni povremeno plijenili pažnju pojednica pa sam na kraju dobio par LED žaruljica za pozijska svijetla kojima se boja svjetlosti slaže sa xenonima. Tnx. Dario

Nakon večere sam ostao jedini DKH član koji je časno odradio susret do kraja.
Još sam u samo jednom danu uspio posjetiti kolegu po prometalu na dva kotača

pa čak i na krako biti gost u kampu kolega iz ronilačkog kluba Marsonia. Na žalost nisam stigao isprobati kako izgleda zaron u rijeci ali smo stigli barem napraviti par zajedničkih fotki.

Uz ovakav program vrijeme leti kao ludo pa se povratak kući približio dok plesneš rukama.
Ugodno druženje, susret sa starim prijateljima, novi prijatelji, odlična hrana i piće, prekrasno vrijeme ... sve ovo je kratak opis ovog već tradicionalnog okupljanja RKH i DKH klubova i samo možemo reći - ponovilo se što prije.