Pozdrav svima iz Sarajeva
Zovem se Alden Hadzagic i urednik sam Autopijace i TV emisije koja ide na 4 najgledanije BH TV stanice. Radim kao test vozac i u arhivi imam blizu 500 auta koja sam testirao zadnjih 15 godina- od Toyote Aygo do Lexusa LFA.
Kada sam testirao novi Dacija Sandero 1.5 dci dpf toliko mi se dopao da sam ga jednostavno zadrzao za sebe (nisam ga vratio zastupniku). Auto je bio star 3 mjeseca a dobio sam ga vrlo povoljno tim prije jer je auto sa najboljim paketom opreme (nedostaje jedino navigacija).
Inace, u ''kolekciji'' auta imam jos Lagunu 1 2.0 benzin iz 1998. (najbolje auto koje sam imao u životu. niti jedan jedini kvar), Citroen 2CV iz 1975 i Ladu Nivu 2004. Prije godinu dana prodao sam Lagunu 2 2004. 1,9 dci koja je bila najvece razocaranje u mom vozackom stazu. Usprkos tome ostao sam vjeran Renault-Daciji

Test mog Sandera na linku:
http://www.auti.ba/index.php?sel=news&type=0&view=6330Kao jedini novinar ih BiH dobio sam poziv od Dacije da puna tri dana (od 21. do 23. 05) budem gost na Dacia Road Showu u Rumunjskoj. U programu pise da je uz voznju svih mogucih modela predvidjeno druzenje sa inzenjerima i dizajnerima. Utiske cu prenijeti kada se vratim.