Polako.
Kao prvo, treba nam
dobrovoljac, neko ko će se ponuditi da organizuje izradu i distribuciju kalendara, izbor slika za kalendar ...
Kao što bi često rekao moj omiljeni strip-junak : "Slušaj me, Nerone (Arhimede, Sizife, Metuzaleme, ...), ja sam isuviše star, ali ti bi mogao ..."
Dakle, otvaramo konkurs za mazohistu koji bi se dobrovoljno podvrgao gnjavaži obavljanja posla oko kalendara, uz naše nesebično gundjanje, pridikovanje, "ja-bih-to-bolje"avanje,... da znamo kome da šaljemo fotke.
Trebali bi požuriti, da kalendari budu gotovi barem do sredine prosinca (Šta ste zinuli, vladao sam ja nazivima "vaših" mjeseci i mnogo prije interneta?), da možemo da se qrchimo pred svima.
Šalim se, budem ja negdje mog Lodgy-a ovjekovječio 
Lijepo vrijeme, sunce, svaki mobitel (I sa ovom riječi sam vladao mnogo prije ere interneta!) ima kameru od XX megapiksela, more nadomak Kastava (ako vam i ono nije pobjeglo!), pa izvoli, kad ti je Bog dao, slikaj najrijeđi avion u floti Dacia. Nemoj da to tvoje
"negdje" osvane sredinom svibnja 2016. (Evo, čak sam se i navukao na ove nazive !)
I poziv za sve članove DKH : Dok se ne javi dobrovoljac, iskoristite priliku i lijepo vrijeme i slikajte naše omiljene limuzine što više !