Pozdrav svima, da i ja postavim nekoliko slika.Ovo mi je bilo najljepše druženje do sada.Imao sam sreće da se puno toga poklopilo pa sam sa bratom mogao na put. Susreo sam stare prijatelje i upoznao i nove.Upoznao sam Highlander i to mi je dodatno uljepšalo dolazak i boravak u Dubrovniku.Za sve to se pobrinuo domaćin dundo logan i njegova gospođa, članovi podružnice RKH dubrovačke kao i uvijek spremni i veseli slavonci.Nikako ne treba zaboraviti sarajlije i splićane koji su također bili prisutni.Kako je to meni bio poprilićno dalek put na susret sam poveo brata koji je vozio Sandero do Dubrovnika.Mi smo ostali dva dana te smo obišli stari grad u nedelju.U nedelju smo dobili poziv za večeru kod logana.Što da kažem kako smo bili prihvaćeni kao da se 100 godina poznajemo.Svakako zahvaljujemo loganu i loganici na predivnoj većeri, druženju, gostoprinstvu iako su bili umorni od subote a u nedelju su radili.
Nije mi žao za pređenih 1350 km.Ponovilo se.
U povratku nas je prala kiša do Neuma, bolje reći kao da je netko bacao iz kante vodu.brisači nisu stigli brisati.Sreća Sandero na novim gumama odlično se držao.Nismo išli najkraćim putem već smo krenuli prema Zadru u mjesto Suhovare.Htjeli smo na mjesnom groblju pronaći grob pradjeda. Nakon prelaska tunele Sv. Rok tem. 2 stupnja, na Velebitiu snijeg.Isto je bilo i na Plješevici.U 20 navećer sretno stigli u Zagreb.