Dok je djevojka odgovarala na postavljeno pitanje, profesor se čučao na stolici. U jednom momentu, stolica pukne a profesor padne na pod.
Djevojka koja nije mogla da izdrži, prasne u smijeh.
Ustaje profesor, i brišući svoj kaput govori:
- "Jaooo, kolegicee, što mi padosmo!
Pita nastavnica malog cigu:
- "Gdje si nabavio taj sat?"
- "Na popust nastavnice."
- "Kakav popust?"
- "Popustila pažnja trgovcu."
Decko: znas li da si A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K?
Cura: pa sta ti to znaci?
Decko:Atraktivna , briljantna , cute , divna , elegantna , fina , glamourozna,inteligentna
Cura: uhhhh a sta znaci ono H,J,K

Decko: Hahah Jesi kurac!
Svadjaju se muz i zena i ona mu kaze:-Bilo bi mi bolje da sam se udala za samog djavola!On odgovara:Brak izmedju srodnika je zakonom zabranjen!
Dolazi časna sestra kod svećenika i kaze:
- Zamislite fra Ante ja sam isla sumom i tu naidje jedan gad i
siluje me. Sta da radim?
- Ne brini, kceri, samo idi i pojedi tri limuna.
- Zar ce to pomoci?...
...- Ne, ali ce ti bar skinuti taj osmjeh s lica!
Deda,daj mi 100 kn! -Nemam !-Daj da ne kazem babi da si na face-u stavio status veze:Udovac!
Hodaju dva lovca šumom i jedan se sruši na zemlju i prestane disati. Drugi panično zgrabi mobitel, nazove hitnu i u jednom dahu kaže operateru: "Moj prijatelj je mrtav! Što da radim?" Operator mu odgovara, mirnim glasom: "Samo se smirite. pomoći ću vam. Kao prvo, moramo biti sigurni da je mrtav." Nakon nekoliko sekundi... tišine, začuje se pucanj i lovac kaže: "Ok, što sad?".
,
pitanje iz teen casopisa:
Vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudniti, pa sam dala da svšavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?