Bit ću slobodan malo vam sugerirati par stvari, mislim da ćete svugdje morati koristiti službeni naziv s klub Hrvatska, svakako ne izgubiti i club croatia
i koristite ga svugdje u neslužbenim stvarima, kako mi je grafika hobi i vise od toga, a sudjelovao sam u izradi kartica za RKH, moj prijedlog vam je
da napravite osnovni dizajn koji se neće mjenjati i date tako odštampati veču količinu kartica, a stvari koje se mjenjaju (ime i prezime, članski broj i registraciju)
kasnije doštampavate u jednoj boji (crna), to će vam svakako pojeftiniti cijelu pricu (veča količina kartica, jeftinije štampanje i doštampavanje u jednoj boji)
tako je nama ispalo puno jeftinije a i kvalitetniju karticu smo dobili za manje novaca sve zajedno ispadne negdje oko 8,5 Kn po kartici, jedini je problem
što morate uzeti puno kartica (1000 kom +) da bi dobili super kvalitetnu karticu za tu cijenu
Evo moje nakon godine dana koristenja i dalje je ok
Također sam si uzeo slobode da malo doradim Anđelkovu ideju koja mi se jako svidjela :), no nažalost ono utiskivanje slova je preskupo
za ovakve stvari, to smo i mi htjeli, ali je otpalo kad su nam rekli cijenu, pa sam ju slozio da se mogu dostampavat stvari koje se mjenjaju
Nemam vaš font pa sam koristio slicne fontove...
Nadam se da nije problem sto sam ovako sastrane upao u pricu