@anđelko - kakvu si tanku ljepljivu traku stavio na koju si zalijepio plastične štitnike, pošto sam ih ja kupio pa bi ih sad učvrstio
@logy & mi5 - dečki kod mene je odluka pala i to nakon dugo traženja i gledanja te uspoređivanja našal sam pravu stvar 500 metara od kuće :big:
ima lik koji se bavi izradom reklama, natpisa i ostalim stvarima, a između ostalog i folijama za aute (ima diplomu iz toga, doživotnu garanciju na foliju i rad, folije su uv zaštitne, te sprečavaju zagrijavanje auta ljeti i hlađenje zime) tako da će mi oblijepiti sve zadnje šajbe za nekih 500 - 600 kn
najjeftinije do sad sam našao u Sisku za 800 kn, a da ne kažem kako cijene idu do 1500 kn

@mi5 (koja bi bila preporuka kako bi se zadrzala dovoljna vidljivost iznutra prema van (zbog preglednosti) a kako bi se što manje izvana vidjelo unutra i ujedno sprijecilo prodiranje sunca) - on ima ogroman izbor folija tako da ćeš lako odabrati onu koja tebi najviše odgovara
jedna od stvari koja je prevagnula za foliju kod mene je da u slučaju pucanja stakla ono ostaje na folije

ja ču uzet neku srednje tamnu da se ipak malo vidi u auto