Kontaktirao sam i službu za korisnike Dacia.hr međutim i tamo su me otpravili da je normalno da auto potroši (ili izgubi) rashladne tekućine. Tražio sam da mi kažu koja je normalna količina gubitka u dcl jer npr. za ulje piše. Nisu mi dali pisani odgovor, nego su se izmotavali preko telefona (valjda da ne ostane pisani trag). Nemam ja problema s time što autu nestane rashl.tekućine u normalnim uvjetima ako je tako zamišljeno, ali ekipa inženjera je onda trebala malo bolje projektirati auto i staviti ekspanzionu posudu od 5 lit. i indikator razine rashl.tekućine + pokazivač temp. motora pa da vozač ipak ima neki podatak u vožnji. Tražio sam od Roce da provjere zašto auto gubi antifriz i rekli su da je sve ok nakon testiranja. Tražio sam da mi opišu testiranje. Dakle, umjesto čepa ide adapter, natlače na 2 bara sustav i prate propuštanje nakon 2 sata. Razumijem se dovoljno u aute da vidim da je taj test mazanje očiju. Kao prvo, ako pušta čep eksp.posude, on nije testiran jer stoji na radnom stolu dok se radi tlačni test, a kao drugo, auto nije upaljen pa se ne zna jel motor nabija tlak u rashladni sustav. Oprezan sam s razlogom jer sam imao u obitelji slučaj s novim Opelom koji je "normalno trošio" antifriz 2 god. Kad je istekla garancija, onda to više nije bilo normalno pa je zamijenjena vodena pumpa, antifriz, zupčasti i natezači...naravno, o trošku vlasnika jer taj kvar nije pokrivala produžena garancija, a osnovna je istekla.