Author Topic: Pozdrav  (Read 6393 times)

Offline vanelic

• Dacia vozac
  • Ponosan vlasnik Dacie Duster 1.6V 4x4 :)
    • Backpack
Pozdrav
« on: June 30, 2012, 10:58:32 PM »
Bok!
Evo da se i ja predstavim. Tek sam danas saznao za ove stranice i ovaj forum :)
Imam 30 godina, iz Zagreba sam i jučer sam zakapario svoj prvi auto ikad - Daciu Duster. U ponedjeljak predajem papire za kredit u Splitskoj pa držite fige :D
Mjesecima sam razmišljao prvo Suzuki, a onda mi frend skrenuo pozornost na Duster i po svemu što sam pročitao čini se odličan auto. Probna vožnja sve 5. I tako odlučio (iako možda u ovo krizno doba nije baš najpametnije dizati kredit, ali jebiga, nekada u životu valja riskirati) :)

Offline Andjelko

• Tajnik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
  • Dacia Sandero Stepway eco- g lpg
Odg: Pozdrav
« Reply #1 on: June 30, 2012, 11:35:19 PM »
Dobrodošao na forum, ostani aktivan i sretno sa vozilicom!Kad preuzmeš Dustera baci nekoliko slika na forum!  :a055:

Offline Maja

• manekenka kluba
  • Forumaš sa iskustvom
  • Dacia Sandero Stepway 1.6. MPi
« Reply #2 on: July 01, 2012, 12:01:09 AM »
Dobrodošao!!

držimo fige da se papiri brzo riješe.. pa da pila čim prije stigne....
manekenka kluba

Offline vanelic

• Dacia vozac
    • Backpack
« Reply #3 on: July 01, 2012, 12:04:57 AM »
Dobrodošao!!

držimo fige da se papiri brzo riješe.. pa da pila čim prije stigne....

hvala! ovo mi je prvi kredit u zivotu, a uz to nikada nisam poslovao sa Splitskom tako da ne znam sto da ocekujem. valjda ce sve biti ok. :)

Offline DarioGTI

• Global Moderator
  • Forumaš sa iskustvom
  • '00 BMW E46 320Ci
« Reply #4 on: July 01, 2012, 03:20:46 AM »
 :welcomeani: :a055:
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (sold)
'07 Logan MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (sold)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (sold)
A tu su još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 220.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 55.000km and counting (HR)

Offline mi5

• život je samo jedan...
  • Global Moderator
  • Forumaš sa iskustvom
  • japansko crvena Dacia Sandero 1.4 Laureate+
« Reply #5 on: July 01, 2012, 12:56:14 PM »
 :welcomeani: pozdrav kolega, drzimo fige da sve sa kredom dobro prodje i da prasko cim prije stigne!
usput, u kojoj kuci uzimas daciu i zasto bas splitska za kredit? pitam jer pred 15 mjeseci dok sam ja uzimao sandera u baoticu je bila akcija gdje si dobio dodatne popuste i manje naknade kad si isao direktno preko auto kuce uzimati kredit a oni su imali neke posebne uvjete sa zagrebackom (bolje nego da si isao u zagrebacku dizati direktno auto kredit). Ako imas nekih problema, nedoumica ili pitanja u svezi kredita slobodno javi da ti sve bude za sutra manje stresno i da smanjis neocekivane troskove, ako nesto i ne znam iz ruke probat cu se prisjetiti u kratkom roku :bonk:

Offline vanelic

• Dacia vozac
    • Backpack
« Reply #6 on: July 01, 2012, 01:16:04 PM »
:welcomeani: pozdrav kolega, drzimo fige da sve sa kredom dobro prodje i da prasko cim prije stigne!
usput, u kojoj kuci uzimas daciu i zasto bas splitska za kredit? pitam jer pred 15 mjeseci dok sam ja uzimao sandera u baoticu je bila akcija gdje si dobio dodatne popuste i manje naknade kad si isao direktno preko auto kuce uzimati kredit a oni su imali neke posebne uvjete sa zagrebackom (bolje nego da si isao u zagrebacku dizati direktno auto kredit). Ako imas nekih problema, nedoumica ili pitanja u svezi kredita slobodno javi da ti sve bude za sutra manje stresno i da smanjis neocekivane troskove, ako nesto i ne znam iz ruke probat cu se prisjetiti u kratkom roku :bonk:

Uzimam u Štarkelju. Oni idu preko Splitske i imaju promo paket gdje je kamata 5,99% i uključeno 5-god jamstva.
Imam iznadprosječnu plaću za hrvatske pojmove, nemam poreznih dugova, ali prije tri godine sam se zbog minusa tekućeg u ZABAi s njima prepirao i stavili me bili na crnu listu uz naznaku da je još prije dvije godine svota utužena u cjelosti i maknuli su me s liste, ali ta informacija stoji još u HROKU (navodno treba proći 3 godine da se izbriše automatizmom). Bio osobno u Splitskoj na kreditnom odjelu gdje su preko mog JMBGa odmah u kompjuteru imali uvid u HROK i tip je rekao da stvarno ne bih trebao imati problema. Isto su rekli i u Štarkelju, ali ne znam... To me kopka... Pa dok ne dobijem taj kredit, ne želim se previše zanositi.
U RBA mi ne žele zbog tog HROKa dati ni običnu kreditnu karticu, iako kod njih imam već tri godine otvoren obrtnički račun koji je zadnje dvije godine imao svaku godinu polmilijunski promet i na kraju završio u dohotku od 100-120,000kn.
Erste i PBZ mi bez problema dali kreditne (njih čak 5!).
Tako da s autokreditom nisam siguran...

Offline mi5

• život je samo jedan...
  • Global Moderator
  • Forumaš sa iskustvom
  • japansko crvena Dacia Sandero 1.4 Laureate+
« Reply #7 on: July 01, 2012, 01:49:08 PM »
onda sve jasno! onda ova kombinacija u starkelju je ista kao i sa zabom u baoticu. isto je bilo nesto povoljnije po pitanju naknade i jamstava te je auto dobio gratis produzeno jamstvno na 5g tj 100k km (sto prije se ispuni)
ovo za hrok ne znam iz prve ruke ali vjerujem da se na netu moze naci neki pravilnik pa da se potvrdjeno zna brise li se sve nakon 3 god.

usput o kojoj se djelatnosti u obrtu radi, pretpostavljam po prometu da je zasad posao dobrostojeci?

Offline vanelic

• Dacia vozac
    • Backpack
« Reply #8 on: July 01, 2012, 02:18:35 PM »
onda sve jasno! onda ova kombinacija u starkelju je ista kao i sa zabom u baoticu. isto je bilo nesto povoljnije po pitanju naknade i jamstava te je auto dobio gratis produzeno jamstvno na 5g tj 100k km (sto prije se ispuni)
ovo za hrok ne znam iz prve ruke ali vjerujem da se na netu moze naci neki pravilnik pa da se potvrdjeno zna brise li se sve nakon 3 god.

usput o kojoj se djelatnosti u obrtu radi, pretpostavljam po prometu da je zasad posao dobrostojeci?

posao je u turizmu i zadnje tri godine završio u plusu (zadnje dvije u velikom plusu). obrt nikada blokiran. porezni dug na nuli.
ali ta informacija u hroku od prije dvije godine bit će još godinu dana vidljiva iako je sve rješeno još prije dvije godine. tip na kreditnom odjelu u Splitskoj me malo umirio, ali s našim bankama nikada ne znaš na čemu si...

Offline Vanja

• Predsjednik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
  • Duster 2 Prestige 4x2 110
    • www.DaciaKlub.hr
« Reply #9 on: July 01, 2012, 03:23:48 PM »
 :welcomeani: Dobrodošao na forum .Nadam se da ćeš ostati aktivan član i da ćemo se vidjeti na budućim susretima  :prijatelji:

Offline logan

• fosil
  • Global Moderator
  • Forumaš sa iskustvom
  • Logan 1,6 Laureate 2005.
« Reply #10 on: July 01, 2012, 11:18:42 PM »
Dobrodošao!  :welcomeani:

Za poduzetnika koji uspjašno posluje djeluješ prilično racionalno  :55_2:
U ovdašnjim prilikama se od takvih ljudi očekuje da kupuju BMW X3 ili barem RAV4 tako da je tvoj odabir Dustera izgleda pomalo neobično.

Siguran sam da ćeš biti zadovoljan s njim.
www.renault-klub.hr
www.du-moto.com

Offline vanelic

• Dacia vozac
    • Backpack
« Reply #11 on: July 02, 2012, 05:21:25 PM »
Hvala svima na dobrodošlici i dobrim željama.
Upravo se vratio iz Štarkelja gdje sam predao papire za kredit i sada čekam. Rekli mi da će se već u srijedu/četvrtak znati u kom smjeru ide molba.
Ubacio u paket još i zavjesice i stražnji senzor za ukupno cca 3000kn s ugradnjom. A dobio i kasko za 1050kn.
Cross your fingers now :D

Offline Andjelko

• Tajnik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
  • Dacia Sandero Stepway eco- g lpg
« Reply #12 on: July 02, 2012, 05:36:37 PM »
 :too:
Neka ti je sretno!  :a055:

Offline Matija_vz

• Forumaš sa iskustvom
  • dacia logan 1.4 laureate
« Reply #13 on: July 02, 2012, 07:08:54 PM »
 :welcomeani: dobro došao  :wavey:
dacia logan 1.4  laureate 2005god
Varaždin

Offline vanelic

• Dacia vozac
    • Backpack
« Reply #14 on: July 05, 2012, 05:25:32 PM »
Danas me zvali da je kredit odobren i da dođem potpisati ugovor  :luxhello:
Moram kod bilježnika napraviti solemnizaciju. Imaju li svi bilježnici iste cijene ili ima neki koji je jeftiniji od drugih? Rekli su mi da bilježnik uzima 1% od ukupne cijene, znači u mom slučaju oko 1200kn...