pozdrav kolega, drzimo fige da sve sa kredom dobro prodje i da prasko cim prije stigne!
usput, u kojoj kuci uzimas daciu i zasto bas splitska za kredit? pitam jer pred 15 mjeseci dok sam ja uzimao sandera u baoticu je bila akcija gdje si dobio dodatne popuste i manje naknade kad si isao direktno preko auto kuce uzimati kredit a oni su imali neke posebne uvjete sa zagrebackom (bolje nego da si isao u zagrebacku dizati direktno auto kredit). Ako imas nekih problema, nedoumica ili pitanja u svezi kredita slobodno javi da ti sve bude za sutra manje stresno i da smanjis neocekivane troskove, ako nesto i ne znam iz ruke probat cu se prisjetiti u kratkom roku 
Uzimam u Štarkelju. Oni idu preko Splitske i imaju promo paket gdje je kamata 5,99% i uključeno 5-god jamstva.
Imam iznadprosječnu plaću za hrvatske pojmove, nemam poreznih dugova, ali prije tri godine sam se zbog minusa tekućeg u ZABAi s njima prepirao i stavili me bili na crnu listu uz naznaku da je još prije dvije godine svota utužena u cjelosti i maknuli su me s liste, ali ta informacija stoji još u HROKU (navodno treba proći 3 godine da se izbriše automatizmom). Bio osobno u Splitskoj na kreditnom odjelu gdje su preko mog JMBGa odmah u kompjuteru imali uvid u HROK i tip je rekao da stvarno ne bih trebao imati problema. Isto su rekli i u Štarkelju, ali ne znam... To me kopka... Pa dok ne dobijem taj kredit, ne želim se previše zanositi.
U RBA mi ne žele zbog tog HROKa dati ni običnu kreditnu karticu, iako kod njih imam već tri godine otvoren obrtnički račun koji je zadnje dvije godine imao svaku godinu polmilijunski promet i na kraju završio u dohotku od 100-120,000kn.
Erste i PBZ mi bez problema dali kreditne (njih čak 5!).
Tako da s autokreditom nisam siguran...