Iz Autokuće Jerković,mojih dragih prijatelja i ovlaštenih dealera i servisera Renaulta i Dacie sam dobio informaciju da Renault Nissan Hrvatska planira, najvjerojatnije u lipnju organizirati prezentaciju Dacia brenda u Dubrovačko - neretvanskoj županiji. Dacia ima jednog koncesionara koji se nalazi u Opuzenu pa je samim time predaleko centru ali i velikom dijelu županije jer potencijalni kupci i vlasnici moraju putovati 100 i više km da bi došli u najbliži servis te pri tome više puta prelaziti državnu granicu preko teritorija BiH. Cilj RNH je Daciu približiti dubrovačkom kraju, posebno sada nakon uvođenja novih atraktivinijih modela.
Datum prezentacije još nije točno određen no od Autokuće sam već dobio neslužbeni poziv za pomoć i suradnju oko organizacije i provođenja. Vjerojatno će za predstavljanje Dacie biti odabran neki vikend pa već planiram taj događaj spojiti sa nekekvim meetingom DKH i RKH jer bii to bila prava prilika da spojimo ugodno s korisnim.
Čim budem imao bilo kakve nove informacije ili planove odmah ću ih podijeliti s Vama.
Vjerujem da bi se sigurno mnogi od vas odazvali na eventulani dubrovački susret (kad već niste na prošlogodišnji RKH meet).