Author Topic: Prezentacija Dacie u Dubrova?ko - neretvanskoj županiji 2013.  (Read 2484 times)

Offline logan

• fosil
  • Global Moderator
  • Forumaš sa iskustvom
  • Logan 1,6 Laureate 2005.
Iz Autokuće Jerković,mojih dragih prijatelja i ovlaštenih dealera i servisera Renaulta i Dacie sam dobio informaciju da Renault Nissan Hrvatska planira, najvjerojatnije u lipnju organizirati prezentaciju Dacia brenda u Dubrovačko - neretvanskoj županiji. Dacia ima jednog koncesionara koji se nalazi u Opuzenu pa je samim time predaleko centru ali i velikom dijelu županije jer potencijalni kupci i vlasnici moraju putovati 100 i više km da bi došli u najbliži servis te pri tome više puta prelaziti državnu granicu preko teritorija BiH. Cilj RNH je Daciu približiti dubrovačkom kraju, posebno sada nakon uvođenja novih atraktivinijih modela.

Datum prezentacije još nije točno određen no od Autokuće sam već dobio neslužbeni poziv za pomoć i suradnju oko  organizacije i provođenja. Vjerojatno će za predstavljanje Dacie biti odabran neki vikend pa već planiram taj događaj spojiti sa nekekvim meetingom DKH i RKH jer bii to bila prava prilika da spojimo ugodno s korisnim.
Čim budem imao bilo kakve nove informacije ili planove odmah ću ih podijeliti s Vama.
Vjerujem da bi se sigurno mnogi od vas odazvali na eventulani dubrovački susret (kad već niste na prošlogodišnji RKH meet).
www.renault-klub.hr
www.du-moto.com

Offline Andjelko

• Tajnik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
  • Dacia Sandero Stepway eco- g lpg
Odg: Prezentacija Dacie u Dubrova?ko - neretvanskoj županiji 2013.
« Reply #1 on: March 31, 2013, 11:02:54 AM »
 :too: Možda da se potrude i podaju svoja službena vozila na korištenje članovima D.K.H.   :hihi:

Offline Vanja

• Predsjednik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
  • Duster 2 Prestige 4x2 110
    • www.DaciaKlub.hr
« Reply #2 on: April 01, 2013, 02:36:31 PM »
Baš ovo što je Anđelko rekao.I eto i nas dole  :too:

Offline logan

• fosil
  • Global Moderator
  • Forumaš sa iskustvom
  • Logan 1,6 Laureate 2005.
« Reply #3 on: April 12, 2013, 11:20:15 PM »
Danas sam se sastao s gosp. Jerkovićemkoji mi je iznio plan o prezentaciji  Dacie u Dubrovniku i zamolio za suradnju i pomoć. Sljedeć da ću izvidjeti mogućnosti realizacije svega toga i naravno ako bude moguće u sklopu svega organizirati i meeting.

Više o svemu u narednim danima...
www.renault-klub.hr
www.du-moto.com