Mario, slično i ja razmišljam. Također vozim djecu. A i ne znam baš sam puno prčkati po autu i garancija servisa mi puno znači. Koliko te košta redovni servis i jesi li imao značajnijih kvarova? Ja sam vozio Clio 1.2 kupljen novi 2009. Za njega mi je kredit bio nešto više, cca 1500. Ali odmah kad sam sjeo u Sandero prepoznao više elemenata iz Clia. Pretpostavljam da je to praktički isti auto samo upakiran u drugačiji lim? Clia sam morao prodati iz privatnih razloga pa sam kredit otplatili prije vremena.
Nisam još stigao probnu vožnju napraviti jer što god stigne tu u Starkelja u ZG odmah se proda. Platio si ga nešto više, ja se dvoumim između Ambiance opreme i Life (razlika je maglenke+USB bluetooth cd mp3 radio s komandama na upravljaču za 1500kn više). Čak i mala razlika kad se rastegne na 5 godina košta dosta kamata pa sam razmišljao da uzmem Ambiance i radio naknadno ugradim u ovlaštenom da ne propadne garancija.
Evo odgovora na moj upit:
Cijena vozila za Sandero Life nemetalik+rezervni kotač iznosi
> 70.917,46 kn.
> > Rata uz 18.000,00 kn učešća na 5 godina iznosila bi 1111,50 kn.
> > Sandero Ambiance+rezervni kotač košta 69.417,32 kn. Rata uz
> 15.000,00 kn učešća iznosila bi 1143,01 kn, a uz 18.000,00 kn
> učešća 1079,99 kn.
> > Ako bi htjeli da vam je rata ispod 1.000,00 kn, za Sandero
> Life bi učešće trebalo biti 23.500,00 kn.
> > Možete naknadno ugraditi radio i zvučnike,ali ne može se
> ugraditi original radio sa komandama pri upravljaču. Ugradnja
> radia (bez Bluetooth-a)+2 zvučnika bila bi oko 1.500,00 kn.
> > Isporuka vozila bi bila u roku 3 mjeseca od narudžbe vozila.
> Trenutno imam naručene Sandere za 12.mjesec isporuke koje još
> mogu promijeniti u bijeli, ali to mogu još par dana.
> > Prva rata vam ide u mjesecu nakon isporuke vozila i nema
> odgode početka plaćanja kredita.
> > Za dodatna pitanja, slobodno me kontaktirajte.
Pretpostavljam da je tvoj metalik, ako je koštao 73600? Vidim da su cijene iste bez obzira gdje uzmem. Je li i kredit ista kamata??
Sad nude i zimske gume i akciju 3 godine beskamatno kredit, ali samo ako iskrcam odmah 35000, onda mi to daju na drugih 35000. Tako nekako. Ima na stranici. I to samo do kraja studenog, a dobiju se i 4 zimske gume gratis.
Ipak, s obzirom da mi je žena na porodiljnom odlučili smo pričekati do proljeća. Sprema se u ZG i auto show u travnju. S obzirom da je zadnji bio 2008, da li se netko sjeća da li je Dacia davala kakav sajamski popust tada? Znam da oni vode no discount politiku, ali kad e auto show opet u zg nakon takodugo vremena, možda ipak nešto bude..?