Hej istrijan.. Pa otprilike na 120 000 km... Ali problem je sto motor, i jos 2 auta sam tenkirao na istim benzinskama vec godinama i godinama, znaci ne mjesanjm benzinske kao carape, i imam svaki racun od prvog dana, ali bas svaki, prilagao sam racune, zalio se ini, ma nista... lagani odjeb sa svih strana.... i eto 2x sam radio dizne i to u srbiji u extra boch servisu i dobio garanciju na rad, jer kod nas bi me taj posao izasao oko 3000 e, a u srbiji 1000, i onda kad je crkao treci put, promenio sam komplet masinu i elektroniku... i sad je sasvim drugacije.. auto kao da je 999999x drugaciji od onog prethnodnog motora... eto... ocito je islo od samog starta pa dok je duralo, duralo....
Ovaj u srbiji kad je radio drugi put dizne rekao je nemoguce, fakat nemoguce, sva elektronika nova u njima, sve predobro....
ali eto... i uvjek je prvo crkla treca dizna, i onda za njom sve ostale... nekad otvori na 2 bara, nekad na 100, a nekad ne otvara.. eto...
on kaze da nikad tako nesto nije dozivio....kao ni mnogi majstori sa kojima sam pricau i u americi koji rade bosch sisteme....
i oni su mi savjetovali promjenu masine i elektronike, jer kazu da moze biti bure bez dna.....
ko zna , mozda je samo pumpa bila problem, ali.. eto....
nasao sam novi auto u obnovi koji se morao sasjeci, donjeo akumulator i upalio na zub... osjetila se razlika, i odmah sam sve poskidao i cao....
i eto do sad da kucnem u drvo pali teraj, kidaj, stiskaj do panja.. masina kao zvonce....
i na svaki rezervar goriva sipam litru motornog ulja... to mi je savjetovao kolega u mercedesovom servisu koji je spajao daciu na komp i namjestao novu masinu....
Hejmatija care, iskreno neznam kad je pocelo, jer mater mi je stalno govorila da hrdja a ja nisam obracao paznju na to... jer sam mislio da me zaj.... e onda kad sam vidio, imao sam sta i vidit..... ali po procjeni traje oko godinu i pol... eto... mozete me pljuvati kako nisam vidio godinu i pol daa trune.... ali ekipa... ako cu obilazit novo auto svaki dan 3 sataa.. onda idem da se objesim.... ako me razumjete....
ma kupujem si rolerice :) a zimi cu skinit tockice i stavit komad lima i namazat slaninom :)