Author Topic: Cijena redovnog servisa pod garancijom Sandero 1.4  (Read 76117 times)

Offline jox

• Dacia vozac
  • sandero 1.4,2009,lauerat
Re: Cijena redovnog servisa pod garancijom Sandero 1.4
« Reply #30 on: April 25, 2011, 03:24:22 PM »
kakve su cijene ,a kakva kvaliteta rada u ovlašteninm servisima  recimo u Sisku,Bjelovaru,Vrbovcu,Kutini,Karlovcu ili drugim mjestima do 100 km od Velike Gorice jer prema pisanju "trx"u Makarskoj je to kikiriki naspram Zagreba i bližih satelita

Offline Vanja

• Predsjednik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
  • Duster 2 Prestige 4x2 110
    • www.DaciaKlub.hr
« Reply #31 on: April 25, 2011, 04:30:26 PM »
u Sisku je cijena oko 600 kuna,a o kvaliteti rada neznam sta da ti kazem,jer se to ipak banalne stvari koje se nemogu sfušat.time mislim na promjenu ulja i filtera.tu te jedino netko može prevariti u smislu da ti ne promjeni filter npr,ali nisam još čuo da su nekog tak prevarili u Sisku.AutoKuću Cindrić u Sisku preporučam zato što imaju puno prakse na Dacijama,jer su velik postotak prodaje Dacia u HR napravili baš oni  :dobroje:

Offline jox

• Dacia vozac
« Reply #32 on: April 25, 2011, 04:45:33 PM »
to je več razumnija cijena

Offline Mr Preky

• Forumaš sa iskustvom
  • Duster Ambiance 1.5 dCi
« Reply #33 on: April 26, 2011, 09:24:11 AM »
u Sisku je cijena oko 600 kuna,a o kvaliteti rada neznam sta da ti kazem,jer se to ipak banalne stvari koje se nemogu sfušat.time mislim na promjenu ulja i filtera.tu te jedino netko može prevariti u smislu da ti ne promjeni filter npr,ali nisam još čuo da su nekog tak prevarili u Sisku.AutoKuću Cindrić u Sisku preporučam zato što imaju puno prakse na Dacijama,jer su velik postotak prodaje Dacia u HR napravili baš oni  :dobroje:

a još kad kažemo da smo članovi DCC-a dobivamo i popust  :big:   :lol:

Da li je netko možda prije nego je ostavio auto tražio cijenu (okvirno) od servisa? Daju li takve informacije?

Offline Vanja

• Predsjednik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
    • www.DaciaKlub.hr
« Reply #34 on: April 26, 2011, 02:31:28 PM »
to ti nebi znao.nije tolika frka u cijeni materijala,već koliko ti sati rada naplate,jer je sat vremena rada oko 200 kn :(

Offline jox

• Dacia vozac
« Reply #35 on: April 26, 2011, 10:48:56 PM »
ja sam prije odlaska nazvao servis i pitao za cijenu,tada mi je lik rekao da prvi servis dođe oko 700 i neku kunu kod štarkelja.Još sam zvao i neke servise u ZG a cijena se kretala oko 600 kn za razliku od Štarkelja ostali nisu mjenjali i filter klime pa je to onda bilo tu negdje što se cijene tiće.I reko ovo je u Gorici ,to mi je pod nosom ne moram čekati 2 sata u birtiji nego idem doma pa se vratim kada bude gotovo.E jbg...kada sam ostavio auto u dvorištu i kada je lik napravio predračun ono mauna braco nije 700 i neku nego 900 i kusur, a baš su me lijepo ponudili kavom,te da me odvezu kući ako treba da neidem pješice ili možda ladne vode iz onog automata što ti sve plombe iz zubi poispadaju kada srkneš prvi cmrk. A meni je samo trebalo malo šečera da dođem sebi kada sam čuo cifru jer sam se dan prije izuo za registraciju.I tako oni meni servisiraše mog đibana naplatiše po mjeri čovjeka i još me za par dana nazove neka teta iz autokuče da me anketira o tome jesam li zadovoljan kvalitetom usluge,ljubaznošču ili imam kakvu primjedbu .Na to rekoh kako sam izuzetno zadovoljan uslugom ali imam primjedbu na onaj automat sa onom jeb... hladnom vodom i na onoga majmuna koji je onaj termostat nafrljio na najhladnije tako da mi je ispala plomba iz zuba pa sam novu platio 200 kuna, pa sada moj buraz,lega braco,dumine izračunaj kolko me koštao prvi servis!?

Offline Vanja

• Predsjednik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
    • www.DaciaKlub.hr
« Reply #36 on: April 26, 2011, 11:23:39 PM »
pa eto vidiš da lakši put,nije uvijek "lakši put" ... htio si jeftinije proć pa te oženili  :1icon_nixweissA: ....  :lol: ,evo baš ovog momenta na televiziji bila reklama za Renault servise, 679 kuna osnovni servis  :big:

Offline jox

• Dacia vozac
« Reply #37 on: April 26, 2011, 11:25:41 PM »
bez PDV!

Offline jox

• Dacia vozac
« Reply #38 on: April 26, 2011, 11:27:55 PM »
dodaj još filter klime pa zbroji

Offline Logy

• Dacia profi vozac
  • Logan MCV Dizel 85 KS Blackline
« Reply #39 on: April 27, 2011, 07:16:46 PM »
Zar nemaju automati za vodu obično vruću i hladnu pa miksaš?

Offline jox

• Dacia vozac
« Reply #40 on: April 27, 2011, 09:38:25 PM »
 :badmood: je, a možda im je pukla ona crvena rućica :whistling:
« Last Edit: April 27, 2011, 09:45:05 PM by BlekStena »

Offline Vanja

• Predsjednik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
    • www.DaciaKlub.hr
« Reply #41 on: April 27, 2011, 09:44:44 PM »
joj ti aparati za vodu,nikad sreće s tim,misliš da je minus to što su ti ponudili cugu s aparata u servisu ? ja sam na sastanku u središnjici Renault-Nissan Hrvatska,na poslovnom sastanku s menadžerima dobio čaj iz tog aparata,tj čašu vruće vode i vrećicu čaja.Iz principa nisam popio  :a0301:

al nećemo više u  :offtopic:

Offline Logy

• Dacia profi vozac
« Reply #42 on: April 28, 2011, 06:50:46 AM »
:badmood: je, a možda im je pukla ona crvena rućica :whistling:

Bad luck :(

Offline Logy

• Dacia profi vozac
« Reply #43 on: April 28, 2011, 06:52:58 AM »
joj ti aparati za vodu,nikad sreće s tim,misliš da je minus to što su ti ponudili cugu s aparata u servisu ? ja sam na sastanku u središnjici Renault-Nissan Hrvatska,na poslovnom sastanku s menadžerima dobio čaj iz tog aparata,tj čašu vruće vode i vrećicu čaja.Iz principa nisam popio  :a0301:

al nećemo više u  :offtopic:

To ti je normalno. Mislim da je u većini firmi tako. Ili ti natoče vodu iz aparata, ili ak im se sviđaš dobiješ uz to i vrečicu čaja. Ti si im očito simpatičan :laugh:

A sad ozbiljno, ne preporučam pijenje te vode ako su ti je dali u plastičnoj čaši. Vruca voda + plastika = loša kombinacija

Offline Vanja

• Predsjednik kluba
  • Forumaš sa iskustvom
    • www.DaciaKlub.hr
« Reply #44 on: April 28, 2011, 10:57:16 AM »
xD hvala na infu,vidis to mi nikad nije palo na pamet.sad definitivno necu pit tu vodu nikad vise